Uutiset

Rekolan sekakuoron harjoittelupaikkana on edelleen Havukosken koulun auditorio (Tarhakuja 2). Koulu on kengätön koulu, joka tarkoittaa, että vierailijat riisuivat kengät tullessaan sisälle. Sisääntulo-ovi on koulun takaovi. Harjoitukset pidetään entiseen tapaan torstai-iltaisin klo 18-20.30. Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita.

Rekolan sekakuorolle vuosi 2022 oli kuoron 70. toimintakausi. Olemme juhlistaneet tätä vuotta juhlakonsertilla, johon kutsuimme kaikki kuoron entiset laulajat ja kuoronjohtajat mukaan. Konsertti onnistui oikein hyvin.

Aloitimme 2023 kevätlukukauden uuden kuoronjohtajan alaisuudessa. Edellinen kuromme johtajana toiminut Aamu Pulkkinen lopetti kuorossamme vuoden vaihtuessa. Uusi johtajamme on kirkkomusiikkiopiskelija Ilona Kondra. Hän on nuoresta iästään huolimatta osoittanut hyvät kykynsä johtaa kuoroa hyvällä tavalla. Olemme harjoitelleet paljon a capella-laulua hänen kanssaan.

Pidämme perinteisen kevätkonsertin la 29.4. -23 klo 18 Tikkurilan kirkossa. Sinne on helppo tulla esimerkiksi junalla. Laulamme tuossa konsertissa perinteisiä suomalaisia kevätlauluja. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 10€.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close