Tervetuloa kuoromme blogisivulle

Tervetuloa Rekolan sekakuoron blogi-sivulle! Tällä sivulla voit lukea jäsentemme kokemuksia Rekolan sekakuorossa laulamisesta. Kuoromme on yhteiskunta pienoiskoossa. Meitä on eri-ikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä. Meitä kaikkia yhdistää rakkaus musiikkia ja kuorolaulua kohtaan. Tässä harrastuksessa saamme paitsi iloa laulamisesta, myös kuulumisesta hienoon yhteisöön. Nauti seurastamme lukemalla kuorolaisten postauksia. Mikäli nämä kokemukset tuntuvat sinusta mukavilta, olet tervetullut liittymään joukkoomme. MaijuH ylläpitää tätä sivua. Kiitos hänelle ♥️

Terveisin Pekka Airaksinen, kuoron puheenjohtaja

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

Yksi vastaus artikkeliiin “Tervetuloa kuoromme blogisivulle

  1. Marjatta Huuhtanen 13.2.2020 — 13:00

    Olen ollut kuorossa 15 vuotta ja sekä laulaminen että kuoro yhteisönä on tärkeä osa elämääni. Viikottain harjoitukset, kuoroleirit ja erilaisiin tapahtumiin osallistuminen yhdessä on antoisaa ja aina oppii uutta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close